135.000 €

Decebal, Pink Cafe, 3 camere, comision 0%

  • An 1993
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 7
  • Metrou M1 Piața Muncii ...6 min.
Bucuresti, ieri, 09:52

Descriere anunt

Decebal, Pink Cafe, 3 camere, comision 0%

apartament 3 camere de vanzare pe bulevardul Decebal, mobilat si utilat complet, etajul 7/7, 105 mp, 3 balcoane inchise, 1 loc de parcare ADP, bloc din 1993, vedere mixta, comision 0%

www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Decebal va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 3 CAMERE DECEBAL-PINK CAFÉ

Comision 0% din partea cumparatorului !

Zona Decebal este parte integrata a sectorului 3, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Decebal, pe Bulevardul Decebal, in imobil cu acces stradal si vedere mixta in imediata apropiere de Piata Muncii.

Mentionez ca apartamentul dispune si de 1 loc de parcare ADP, iar in subteranul bulevardului se construiesc parcari noi.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 7 al imobilului de 7 nivele plus etaj tehnic (liftul urca pana la etajul 7).

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 120 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 81 de mp, iar daca includem si cela 3 balcoane de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 105 mp.

Constructia este finalizata in anul 1993, pe structura de tip monolit. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Decebal una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca aceast apartament situat in zona Decebal, pe Bulevardul Decebal, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Decebal dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Piata Alba Iulia, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe NORD-EST si pe SUD-VEST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Bulevardul Decebal, Bulevardul Unirii, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-decebal-oferta-vanzare-apartament-3-camere-decebal-pink-cafe/2369

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: NATANAEL POSTOLACHE

WWW.REALKOM.RO

MOBIL: 0723.620.114

E-MAIL: natanael.postolache@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou M1 Piața Muncii 6 min.
Dristor 18 min.