148.000 €

Dacia

  • Suprafata 80 mp
  • An 2013
  • Decomandat
  • Etaj parter din 5
  • Piața Romana (M2) ...7 min.
Bucuresti, 06 nov, 15:37
Urca primul in lista

Descriere anunt

Dacia,

Mosilor intersectie cu Dacia, oferta ap 3 camere situat la parterul inalt al unui imobil de 5 etaje construit in anul 2013. Ap. are 80 mp, terasa 12 mp este mobilat si utilat partial.Bucataria este echipata cu cuptor marca Bosch, masina de spalat vase Bosch, plita si hota Electrolux, frigider Samsung, aparate de aer conditionat, livingul este mobilat Mobexpert si cu aparat de aer conditionat Mitsubishi 12000 BTU. Baia este echipata cu chiuveta granit Blanco si obiecte sanitare Grohe si Kludi. Dormitorul este mobilat de la Mobexpert.

Apartamentul dispune la demisol de o boxa generoasa de 4 mp si un loc de parcare in garajul imobilului.Complexul rezidential in care se afla apartamentul este amplasat intr-o zona de case, retrasa de la strada principala si departe de zgomot. In apropiere se afla metroul statia Obor, Bulevardul Dacia si Bulevardul Eminescu, dar si mijloace de transport in comun care duc spre centru capitalei. Apartamentul este pretabil atat pentru locuinta cat si pentru investitie. Apartamentul poate fi inchiriat imediat ce se achizitioneaza.

Detalii suplimentare

Mosilor intersectie cu Dacia, oferta apartament 3 camere situat la parterul inalt al unui imobil de 5 etaje construit in anul 2013

Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 80 mp din care terasa are o suprafata de 12 mp. Apartamentul este decomandat, se vinde partial mobilat si utilat. Bucataria este echipata cu cuptor marca Bosch, masina de spalat vase Bosch, plita si hota Electrolux, frigider Samsung, aparate de aer conditionat, livingul este mobilat Mobexpert si cu aparat de aer conditionat Mitsubishi 12000 BTU. Baia este echipata cu chiuveta granit Blanco si obiecte sanitare Grohe si Kludi. Dormitorul este mobilat de la Mobexpert.

Apartamentul dispune la demisol de o boxa generoasa de 4 mp si un loc de parcare in garajul imobilului.

Complexul rezidential in care se afla apartamentul este amplasat intr-o zona de case, retrasa de la strada principala si departe de zgomot. In apropiere se afla metroul statia Obor, Bulevardul Dacia si Bulevardul Eminescu, dar si mijloace de transport in comun care duc spre centru capitalei.

Apartamentul este pretabil atat pentru locuinta cat si pentru investitie. Apartamentul poate fi inchiriat imediat ce se achizitioneaza.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Romana (M2) 7 min.
Ștefan cel Mare 13 min.
Metro M2 Universitate 17 min.