145.000 €

Dacia, Eminescu, Piata Spaniei

  • Suprafata 139 mp
  • An 1932
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 2
  • Ștefan cel Mare ...9 min.
Bucuresti, 13 aug, 08:16

Descriere anunt

Dacia, Eminescu, Piata Spaniei

apartament in vila cu o arhitectura deosebita. Vila a fost modernizata de cei 4 proprietari. Locuinta este moderna, spatioasa, inalta (3 m) si mai are inca 2 camere, garaj, boxa si pod (mansardabil)

Detalii suplimentare

Top Asset va propune spre cumparare un apartament cu 3 camere principale intr-o zona centrala si deosebita a Capitalei: Bulevardele Dacia si Eminescu - Piata Spaniei. Este varianta ideala pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca intr-un apartament situat intr-o vila, cu garaj, pivnita si camere depozitare la mansarda, situat intr-o zona foarte selecta din imediata vecinatate a Pietei Spaniei, Teatrului Meteropolis si a Parcului Ioanid.

Imobilul are in apropiere numeroase facilitati precum restaurante distinse si cafenele, teatre, parcuri (Ioanid, Gradina Icoanei, Parcul Circului), saloane de infrumusetare, institutii de invatamant de prestigiu (gradinite, scoli, licee, universitati – Academia de Studii Economice), Piata Gemeni, numeroase atractii culturale sau cladiri de patrimoniu, , farmacii, supermarketuri si shoppingcenter, magazine de moda si pantofi, sucursale bancare, mijloace de transport la indemana, metrou (9 min pe jos pana la statia Stefan cel Mare si 14 min pana la statia Piata Romana). Piata Spaniei are in vecinatate multe ambasade, fiind recunoscuta drept o zona selecta.

Apartamentul se aflala etajul 1 al unei vile S+P+E1+M, construite in anul 1932 (fara niciun risc seismic si fara legea 112), foarte solida (din piatra) si cu o arhitectura deosebita. Vila este formata din 4 apartamente, cate doua pe fiecare nivel, la manasarda si in pivnita avand spatii de depozitare. Fiecare nivel (parterul si etajul 1) au intrari separate, fiecare impartind astfel scara cu doar un vecin. Vecinii sunt de calitate.

Locuinta este spatioasa (suprafata utila totala 139,29mp: 80mp la etaj + 59mp camere si terase la mansarda si pivnita), luminoasa, inalta (3m), moderna , cu finisaje de bun gust. Actualul proprietar a refacut sistemul electric, termic si sanitar al apartamentului.

Apartamentul este compus din: la etaj –dormitor, camera de zi, bucatarie, hol, baie, garderoba, camara, birou, vestibul si balcon; la mansarda – doua camere (momentan, utile pentru depozitare si cu potential de transformare in camere de locuit) , doua terase, boxa de lemn si pod (cu posibilitate de mansardare). La subsol exista o pivnita. Va bucurati si de loc pentru parcare situat intr-un garaj de 21,18mp (in proprietate).

Bucataria este inchisa (se poate gati in voie) si practica.

Camera de zi este bine delimitata de dormitor.

Incaperile apartamentului sunt generoase in spatiu, cu finisaje de calitate si bun gust.

Veti beneficia de multe imbunatatiri de calitate: parchet, gresie, faianta, termopan, centrala termica, usa metalica, baie spatioasa cu jacuzzi, usi de interior din lemn.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa stabiliti o vizionare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Ștefan cel Mare 9 min.
Piața Romana (M2) 15 min.