91.600 €

Colentina, Fundeni

  • Suprafata 64 mp
  • An 2019
  • Semidecomandat
  • Etaj 7 din 13
Sector 2, 21 iun, 12:50

Descriere anunt

Colentina, Fundeni,

apartament luminos, modern compartimentat, mobilat, utilat, nou, disponibil imediat, se accepta orice tip de credit, vis-a-vis Spitalul Fundeni,

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare un apartament elegant cu 3 camere, 2 grupuri sanitare, balcon inchis, situat la etajul 7din13 si au o suprafata utila intre 65 mp, cu vedere panoramica, superba. Compartimentarea moderna a apartamentelor este bine gandita cu spatii largi si luminoase, dormitor matrimonial, 2 grupuri sanitare cu finisaje de calitate superioara. Apartamentele sunt mobilate si utilate complet si echipate cu toata aparatura electrocasnica necesara : masina de spalat , frigider, cuptor, plita, hota. Mobilerul si TVA5% sunt incluse in pret. Parcarea subterana costa 6.000Euro.

Imobilul este dotat cu 4 lifturi, 2 dintre lifturi cu capacitate de 16 persoane, parcare supra si subterana, cu paza 24/24 h, supraveghere video. Imobilul este situat vis-a vis de Institutul Oncologic Fundeni, langa benzinaria Mol Fundeni, intr-un imobil nou construit, deosebit prin prin pozitionarea stradala si dotat cu centru comercial Carrefour Expres si farmacia Helpnet, centrul Medical Regina Maria la parter, hotel de 4 stele, sala de fitness "Wow Gim" pe 2 nivele si parcari sub si supraterane, cu statie STB chiar in fata imobilului si la cca.15 min. de centrele comerciale : Carrefour, Altex, Metro, Dedeman si Europa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Structura beton

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!