Chitila, apartament, gradina, piscina, unde vacantele se traiesc acasa

164.800 €

Chitila, apartament, gradina, piscina, unde vacantele se traiesc acasa

164.800 €
Caracteristici
Suprafata 69 mp An 2021 Semidecomandat Etaj parter din 4
Descriere
Zona: Chitila, Atria Urban Resort, sos. Chitilei 242E, sector 1
Pret: 164.800 EURO
Etaj: P/4
Numar camere: 3
Confort: Lux
Compartimentare: semidecomandat
Suprafata desfasurata: 103,40 mp
Numar bai: 2
Suprafata curte: 34,00 mp
Anul constructiei: 2021

Facilitati:

- complex rezidential deosebit, cu piscina exterioara si spatii de agrement
- ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta
- piscina exterioara
- 2 bai, cea principala cu cada, cea secundara cu cabina de dus
- incalzire in pardoseala
- vecinatati: Carrefour Colosseum, parcul Bazilescu, metrou Straulesti

Stiai ca exista o casa in care poti sa te simti acasa si in vacanta, simultan? Ei, bine, eu iti voi oferi pontul care te va scuti de cheltuiala.

Atria Urban Resort... Este locul in care vacantele se traiesc acasa. Este locul in care tihna si relaxarea se simt si se traiesc la cote inimagnabile. In special cand stii ca, ajungand acasa, esti asigurat de propriul loc de parcare, de linistea din propria gradina sau de vibratia unei piscine in care sa povestesti cu vecinii verzi si uscate.

Atipic, remarcabil prin spatiile ample dintre blocuri, aerisit si elegant, complexul se distinge prin cateva caracteristici pe care nu le vei intalni prea des: blocuri de locuinte cu regim mic de inaltime, o locatie indepartata de agitatia strazii si freamatul perpetuu al Capitalei.

Apoi, finisajele premium utilizate, atrag atat prin simplitate cat si prin decor, insusind astfel un cumul de cerinte, chiar si pentru cei mai pretentiosi pretendenti.

De cum intri in complex, esti intampinat de sentimentul de siguranta, atat de necesara pentru confortul mental. Apoi, conduci pe aleile complexului pana parchezi pe propriul loc, amplasat langa intrarea in corpul C4. Intri pe baza de card, in blocul finisat elegant, prevazut cu usi albe, la fel de elegante, securizate, pentru fiecare apartament.

Inca de la intrarea in propria-ti casa, te intampina aerul de vacanta, chiar la tine acasa. Caci, de cum pasesti in interior, poti observa lesne ferestrele panoramice ale tuturor incaperilor, montate in asa fel incat sa permita luminii sa inunde intreaga locuinta, fara a fi obturata de vreun obstacol.

Dincolo de ferestrele ce "mangaie" pardoseala sub care a fost amplasat sistemul de incalzire se afla o alta poveste. O gradina mare aflata catre curtea interioara sub forma de dreptunghi deschis, iti poate gazdui intalnirile cu familia si prietenii, o "sedinta" de bronzat pe sezlong sau, pur si simplu, orice alta idee care sa-ti inmplineasca starea de bine.

Iar dincolo de gradina, cu posibilitate de creare de acces direct, se gaseste una dintre cele doua piscine mari ale complexului care, in perioada calda, chiar iti poate aduce vacanta la tine acasa.

Revenind in interior, te pot asigura ca finisajele existente nu sunt cele standard, aplicate de catre constructor. Caci, pentru propriul confort, proprietarul a ales sa-si puna amprenta personala, inclusiv in alegerea catorva piese de mobilier dar si a electrocasnicelor deja existente.

Iar ca propunere de amenajare finala si completa, exista inclusiv un proiect al unui designer de interior care ti se poate preda pentru definitivarea accesorizarii, intreg mobilierul putandu-se realiza incepand de la data vanzarii.

Si ca sa-ti arat ca exista flexibilitate in ceea ce priveste pretul de achizitie, iti spun ca pretul de vanzare poate fi divizat in 3 componente, astfel:
- pentru apartament: 164.800 EUR;
- pentru parcare: 8500 EUR;
- pentru mobilier si electrocasnice: 6200 EUR.

Iar pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma poti suna oricand:

- luni - vineri - 09.00 - 18.00;
- sambata - 10.00 - 14.00.
290 vizualizari 16 Mar, 13:22
Statii metrou
Depou Străulești 40 min
Statii STB
Pasaj Chitila 7 min
Cpt. Radu Dragoș 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..