99.000 €

Calea Grivitei - Piata Chibrit, 64 mp, apartament 3 camere, 99.000 Euro

  • Suprafata 64 mp
  • An 1977
  • Semidecomandat
  • Etaj 6
Bucuresti, 25 nov, 19:45

Descriere anunt

Calea Grivitei - Piata Chibrit, 64 mp, apartament 3 camere, 99.000 Euro

„O casa este facuta din pereti. Peretii sunt proiectati pentru a „contine” lucruri. Cumparam peretii si peretii „ne tin” gandurile, emotiile. Cream camere in interiorul peretilor. Coloram peretii cu visele noastre. Pe masura ce zidurile se incorporeaza in personalitatile noastre - experientele noastre, casa se transforma in „casa” noastra.Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Aducem spre inimile dvs, un apartament semidecomandat spre vanzare situat in zona ! Mai cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Apartamentul dispune de 3 camere, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA.. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 64mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, va puteti bucura de doua balcoane, unul de 2,64 iar celalat de 2,64 mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Apartamentul dispune de centrala proprie..Deoarece ne aflam intr-o perioada in care traficul ne creaza uneori probleme, suntem incantati de a va anunta faptul ca, in momentul in care va decideti sa cumparati apartamentul o sa va puteti bucura si de un loc de parcare. Iar in cazul in care nu aveti masina, nu este nici o problema. Deoarace ne gandim cum sa va ajutam in cel mai bun mod, ne-am interesat si de caile de acces din zona. Aveti la cativa pasi autobuzele 133 / 168/ 226/ N117 statia Biblioteca Academiei Romane

Am reusit sa va punem pe ganduri? Va invitam la o vizionare, pentru a putea vedea si dvs aceste detalii pe care noi le-am prelucrat pentru dvs. Puteti beneficia de toate aceste avantaje, in momentul in care va decideti sa cumparati apartamentul in valoarea de 99.000 Euro ( usor negocialil, desigur) care este pregatit sa devina noul dvs ACASA!