90.300 €

Bucurestii Noi, Afi City

  • Suprafata 71 mp
  • An 2019
  • Semidecomandat
  • Etaj 6 din 11
  • Parc Bazilescu ...4 min.
Bucuresti, 13 iun, 17:18

Descriere anunt

Bucurestii Noi, Afi City

compus din 2 camere si un birou, apartamentul de 3 camere TIP A este alegerea perfecta pentru cei care lucreaza de acasa, freelanceri sau antreprenori.

Detalii suplimentare

AFI City este localizat in partea de nord-vest a Bucurestiului, in sectorul 1, de-a lungul Bulevardului Bucurestii Noi. Odata finalizat, acest proiect rezidential planificat la scara larga va fi unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din Bucuresti. In prima faza, doua cladiri rezidentiale totalizand 190 de apartamente si 228 de locuri de parcare supraterane sunt planificate sa inceapa dezvoltarea, in timp ce fazele viitoare se afla in stadiul de proiectare.

Intr-una dintre cele mai verzi zone ale Bucurestiului, gandita ca o „comunitate privata”, proiectul permite proprietarilor sa se bucure de un stil de viata sigur si privat, inconjurati de gradini si locuri de joaca spatioase, unde au parte de activitati de familie in aer liber, de aer curat si de o atmosfera linistita, fiind combinatia perfecta intre familie, prieteni si un stil de viata propriu.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Parc Bazilescu 4 min.
Jiului 12 min.
Jiului 15 min.