92.500 €

Berceni, str. Turnu Magurele, Grand Arena, 3 cam

  • Suprafata 76 mp
  • An 2022
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 7
Sector 4, 17 iun, 10:45

Descriere anunt

Berceni, str. Turnu Magurele, Grand Arena, 3 cam.

va oferim spre cumparare un apartamentl cu 3 camere decomandat, etaj intermediar, suprafata utila de 70 mp + 6.50 mp balcon, finisaje la alegere, centrala apartament. Materiale de calitate superioare,

Detalii suplimentare

Localizare si vecinatati

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 Bucuresti, in zona centrului comercial Grand Arena Mall, zona rezidentiala noua, care sa dezvoltat in ultimii ani, datorita investitiilor in infrastructura foarte bine pusa la punct.

Aceasta noua zona rezidentiala este astazi completa, echilibrata si abunda in facilitati complementare chiar si din punct de vedere comercial, deoarece contine pe langa micile magazine de proximitate si o zona comerciala ampla compusa din mari magazine, centre comerciale, galerii si hipermarketuri, cum sunt: Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, Obi etc.

Acces facil catre statia de metrou Aparatorii Patriei, datorita liniei de STB 241 care face legatura directa cu aceasta zona.

Specificatii tehnice si caracteristici

Noul proiect rezidential dezvoltat de brandul Bucuria Residence dispune de o suprafata totala de 5.600 mp de teren, pe care se construiesc deja 3 blocuri de locuinte colective mixte, ce compun proiectul, alaturi de noile parcari ale rezidentilor si vizitatorilor acestora, de locurile de joaca, de spatiile verzi si de cele pentru relaxare.

Regimul de constructie al imobilelor este ideal, deoarece blocurile au pe langa arhitectura deosebita, clara, cu o volumetrie simpla si nuante de culori bine alese, un regim de inaltime autorizat de: demisol + parter + 4 etaje + etajele 5 si 6 retrase, ceea ce ridica gradul de confort, cat si intimitatea si siguranta in intregul ansamblu rezidential.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este de 92.500 Euro, TVA 5% inclus! Avans minim solicitat 10%.

Loc de parcare suprateran la pretul de: 4.000 EUR (TVA inclus).

Finalizare constructie: Ianuarie 2023.

Posibilitate achizitie prin orice fel de credit, asistenta gratuita dosar bancar!!! prin Credit24h.ro.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton