86.000 €

Berceni, Metrou Aparatorii Patriei, Metalurgiei

  • Suprafata 101 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 5
Bucuresti, 17 dec, 16:19

Descriere anunt

Berceni, Metrou Aparatorii Patriei, Metalurgiei

apartamentul scos la vanzare va fi predat in vara acestui an, blocul este construit, se lucreaza la finisaje. Dispune de spatiu de depozitare, debara, este complet decomandat. Suprafata de 101 mp utili

Detalii suplimentare

Apartamentul este la etajul 2 intr-un bloc cu regim mic de inaltime, Parter+ 5 etaje, prevazut cu lift silentios. Ansamblul este format din doua blocuri ce dispun de spatii verzi amenajate si locuri de parcare delimitate. Distantele fata de blocurile din imprejurime sunt mari, iar fata de mijloacele de transport de doar cateva minute : 2 minute la Autobuz Statia Sere, 10 minute fata de Metrou Aparatorii Patriei.

Blocul este construit, se lucreaza la partea de finisare exterioara. Finisajele din apartament se aleg de cumparator, sunt incluse in pret.

Blocul este construit pe cadre de beton, compartimentarea este realizata doar cu caramida. Mutarea se poate face in vara acestui an, se accepta orice tip de credit bancar, cu avansul minim de 5%. Pretul include TVA. Se poate viziona oricand, cu telefon inainte.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida