55.650 €

Berceni Grand Arena Turnu Magurele Metalurgiei

  • Suprafata 74 mp
  • An 2019
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 3
Bucuresti, 13 dec, 16:19

Descriere anunt

Berceni Grand Arena Turnu Magurele Metalurgiei

proprietar, vand apartament cu 3 camere, ultrafinisat, etaj intermediar, 75 mp utili situat in zona Grand Arena. Imobilul din care face parte apartamentul este bransat la reteaua publica de utilitati.

Detalii suplimentare

Apartamentul pe care vi-l prezint se afla la etajul 1, este compus din 3 camere si este desfasurat pe o suprafata utila de aproximativ 74.68 mp utili. Imobilul in care se regaseste apartamentul este situat la 6-8 minute, de mers pe jos, in raport cu mijloacele de transport in comun, intr-o zona ce beneficiaza de infratructutra completa (curent electric, canalizare, apa curenta, strazi asfaltate), areal in care se regasesc magazine de proximitate, supermarketuri, farmacii, gradinite, scoli, licee si acces foarte facil catre marile centre comerciale (Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour, Hornbach si Mall-ul Grand Arena.

Apartamentul urmeaza a fi predat viitorului sau proprietar, complet finisat si dotat cu: gresie, faianta, parchet, usi interioare, usa intrare metalica, centrala termica proprie 24Kw prin condensare, obiecte sanitare moderne in baie, tamplarie PVC cu geam termopan 5 camere - 4 anotimpuri - Low-E.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton