99.900 €

Berceni, bulevardul Metalurgiei

  • Suprafata 98 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 8
Sector 4, 20 iun, 10:30

Descriere anunt

Berceni, bulevardul Metalurgiei,

apartament 3 camere decomandat, bloc nou 2021, ansamblul rezidential The Grand Kristal, apartamentul se vinde cu finisaje la cheie si este bransat si contorizat la toate utilitatile orasului,

Detalii suplimentare

Apartamentul cu 3 camere prezentat este situat intr-un imobil P + 11 etaje ce face parte din unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din Zona De Sud, The Grand Kristal Residence City. Acesta este disponibil la etajul 5 din 11, fiind dispus spre SV, cu vedere spre zona verde din cadrul ansamblului.  Datorita pozitionarii cardinale apartamentul dispune de lumina naturala pe toata perioada zilei.

Pentru dezvoltarea unui proiect rezidential de mari dimensiuni, a fost nevoie de un teren cu suprafata foarte mare (vezi harta proiectului cu cele 10 ha de teren), pozitionat intr-o locatie buna, precum si de o planificare minutioasa care a durat aproape un an de zile si a necesitat o intreaga echipa de specialisti, arhitecti de top, structurati, echipe de ingineri si arhitecti peisagisti.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este amplasat in zona de Sud a Capitalei, sector 4, pe strada Dumitru Brumarescu, cu acces direct la b-dul Metalurgiei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul are suprafata utila de 80,79 mp, fiind complet decomandat, format din: camera de zi luminoasa, doua dormitoare spatioase, bucatarie cu suprafata generoasa si doua bai, la care daca adaugam si cele doua balcoane ale caror suprafete insumeaza 17,52 mp. , rezulta o suprafata total utila de 98,31 mp.

Locuinta este dotata cu finisaj si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare Sannex, calorifere de otel, centrala temica Ariston de 24 kW in condensare si usa de intrare metalica cu multiple sisteme. antiefractie.

In cadrul ansamblului sunt amenajate locuri de joaca pentru copii, parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii, amenajate moderne cu mobilier urban si locuri de parcare delimitate si iluminat nocturn.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este 99.900 Euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10% din pretul apartamentului, iar pentru plata integrala in avans beneficiati de un discount de 5% din pret.

Loc de parcare asigurat !!!!

Fotografiile de interior din acest an sunt reale, dar au rolul strict de prezentare si propunere de amenajare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida