81.900 €

Berceni, bulevardul Metalurgiei

  • Suprafata 88 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 8
  • Dimitrie Leonida ...15 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 03 mar, 11:06

Descriere anunt

Berceni, bulevardul Metalurgiei,

apartament 3 camere decomandat, bloc nou 2021, apartamentul se vinde cu finisaje la cheie si este bransat si contorizat la toate utilitatile orasului,

Detalii suplimentare

Apartamentul cu 3 camere situat intr-un imobol P+8 Etaje ce face parte din unul dintre marile proiecte marca Kristal. Acesta este disponibil la etajul 2 din 8, fiind dispus spre S-V, cu vedere spre zona verde din cadrul ansamblului. Datorita pozitionarii cardinale apartamentul dispune de lumina naturala pe toata perioada zilei.

Noul proiect The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este amplasat in zona de Sud a Capitalei, sector 4, pe strada Dumitru Brumarescu, cu accce direct la b-dul Metalurgiei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Apartamentul are suprafata totala utila de 88,12 mp, fiind complet decomandat, format din: 3 camere luminoase, bucatarie spatioasa, doua bai si 2 balcoane ale caror suprafete insumeaza 8,00 mp.

Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC Rehau cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare Sannex, calorifere de otel, centrala temica Ariston de 24 kW in condensare si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

In cadrul ansamblului se vor amenaja locuri de joaca pentru copii, parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii amenajate modern cu mobilier urban si locuri de parcare delimitate si iluminate nocturn

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata in avans beneficiati de un discount de 5% din pret.

Loc de parcare asigurat !!!!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 15 min.