Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Baneasa, sector 1, Complex rezidential H4l Holban

Baneasa, sector 1, Complex rezidential H4l Holban

Caracteristici
Suprafata 87 mp An 2022 Decomandat
Descriere
str. Stefan Holban nr. 38B, ap. 3 cam., dec, sc. 86.92 mp, su 69.87 mp, 2dormitoare, 2 bai, terasa, g, f, p, t, um, ct, finisat complet, materialele de cea mai buna calitate si arhitectura moderna
Detalii suplimentare
h4l HOLBAN este amplasat in nordul Bucurestiului, zona Baneasa, langa Decathlon Baneasa si IKEA. Locul este ideal, aproape de puncte cheie din Bucuresti, dar si de zona comerciala Baneasa, de aeroport, centura orasului si de principalul drum de evadare spre munte, DN1.
h4l HOLBAN este un cartier cu o arhitectura moderna realizata de CUBE Architecture. Cladirile au linii fluide si geometrii construite pe principiul forma urmeaza functia. Am avut o abordare minimalista, proiectand multe spatii vitrate si utilizand materiale moderne, inovatoare pentru fatada. Regimul de inaltime este echilibrat, cartierul avand in componenta cladiri de 9 etaje (din care 2 etaje retrase) si de 5 etaje.
h4l HOLBAN include 25 de tipuri de apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Toate apartamentele au terasa, cea mai mica este de 10 mp, iar cele mari au peste 80 mp.
Pe 33% din suprafata de teren a cartierului, adica – 4266 mp construim gradini interioare cu zone amenajate pentru locatari (copii si adulti).
Spatii comune pentru viata sociala
Comunity Center cu sala de fitness
Workoffice gratuit
Spatii dedicate in gradinile interioare
Spatii de joaca pentru copii
FAZA 1 are 135 locuri de parcare subterana iar FAZA 2 are 262 locuri. Accesul in parcare se face din zona exterioara a cartierului. In zona verde, centrala, nu se poate ajunge cu masina. Exista parcare destinata vizitatorilor. Toate locurile de parcare vor fi subterane.
Incalzirea cartierului este asigurata prin centrale de cartier.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Structura beton
5.314 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 10 Aug, 08:05
Evolutia preturilor imobiliare in Baneasa
se incarca..
Anunt inactiv