173.500 €

Baneasa, Aleea Privighetorilor

  • Suprafata 100 mp
  • An 2010
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 5
Bucuresti, 14 apr, 17:17

Descriere anunt

Baneasa, Aleea Privighetorilor,

apartament de 3 camere in ansamblul rezidential Natura Residence, 100 mp, etajul 3/S+P+5, living, 2 dormitoare, 2 bai si o toaleta de serviciu, terasa,2 locuri de parcare(subteran si exterior), boxa.

Detalii suplimentare

Natura Residence este un unic, elegant si exclusivist complex rezidential ce se afla in partea de Nord a capitalei, in imediata apropiere a Padurii Baneasa.

Complexul dispune de: piscine pentru adulti si copii, sala fitness, 2 saune (cu vestiare si dusuri), loc de joaca pentru copii, spatii verzi generoase, administrare, paza permanenta, iluminat exterior, contor apa, canalizare, incalzire prin centrala proprie a imobilului.

In apropiere gasim: Metro, Carrefour, Bricostore, Media Galaxy, Domo si Mobexpert; gradinite, scoli, clinica medicala, bar/pub, restaurant, complex rezidential;acces rapid RATB. Complexul Comercial Jolie Ville si Baneasa Feeria sunt la mai putin de 5 minute de mers cu masina, iar Parcul Herastrau si Scoala Americana la mai putin de 15 minute.

Baneasa, Aleea Privighetorilor, in the area of Baneasa Shopping City, for sale, a 2-bedroom apartment in Natura Residence residential compound, 100 sqm, 3rd floor / GF+5, 3 bathrooms, terrace. The apartment disposes of 2 parking places (exterior and underground) and a storage room.

The residential compound is guarded 24h/24 with controlled access and disposes of a swimming pool, sauna, Jacuzzi, gym.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton