99.860 €

Aviatiei, ap. 3 cam., avantaj client 5.000 euro

  • Suprafata 83 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 7

Descriere anunt

Aviatiei, ap. 3 cam., avantaj client 5.000 euro

Acest apartament de 3 camere beneficieaza de un discount de 5000 euro din pretul afisat. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.4city.ro,

Detalii suplimentare

Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development.

Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta.

Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY.

Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute.

Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti.

Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp.

Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat.

Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune.

Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare.

Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri.

Angajamentul nostru fata de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.

Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape :

Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018

Etapa 2 : Termen finalizare luna iunie 2019

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica

Obiective interes

vezi mai multe