118.000 €

Autogara Filaret ISG Residence III

  • Suprafata 67 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 3
Bucuresti, 12 aug, 09:16

Descriere anunt

Autogara Filaret ISG Residence III,

apartament 3 camere, decomandat, bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare, finisaje la alegere, centrala termica proprie, predare la cheie 2019. Acces rapid la mijloacele de transort in comun, parc Carol.

Detalii suplimentare

ISG propune spre vanzare un apartament de 3 camere, decomandat, modern, construit cu responsabilitate pentru tine si familia ta.

Blocul in care se afla apartamentul are structura de rezistenta formata din stalpi si cadre din beton armat si zidarie exterioara Porotherm, cu grosimea de 30 cm. Fundatiile sunt de tip radier general, iar izolatia din polistiren expandat, ignifugat, de 10 cm grosime. Peretii de compartimentare din apartament sunt construiti din caramida Porotherm si tencuiala si au 15 cm grosime.

Stilul modern al apartamentelor este dat de finisajele calitative, alese in culori neutre. Pentru camere se vor folosi pardoseli din parchet si lavabila pentru pereti. In bai, bucatarii si pe holuri pardoselile vor fi din gresie, iar la bai si bucatarii peretii vor fi placati cu faianta.

ISG RESIDENCE III este situat in zona centrala, pe strada Fabrica de Chibrituri 17-21, la 300 metri de Parcul Carol si la cateva minute de Piata Unirii. Pozitionarea buna pe harta Bucurestiului asigura un acces usor si rapid catre toate zonele de interes ale orasului.

Complexul este format din patru imobile, cu un regim de inaltime de S+P+9 etaje, cu un total de 235 de apartamente.

In imediata vecinatate a ansamblului se afla un magazin Mega Image Shop&Go, gradinita pentru copii, scoli, licee, autogara Filaret, Monetaria Statului, Sectia 18, parcuri, cluburi, restaurante.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida