103.500 €

Armonia Titan, 3 camere, 5 min metrou Titan

  • Suprafata 92 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 13
  • Titan ...11 min.

Descriere anunt

Armonia Titan, 3 camere, 5 min metrou Titan,

zona Titan, ofer spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in zona Auchan Titan, intersectie cu 1 Decembrie 1918, intr-un bloc, construit in anul 2019.

Detalii suplimentare

Daca doresti sa achizitionezi un apartament in care sa te muti cat mai curand posibil, alegerea perfecta este Evocasa Armonia!

Oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in cartierul Titan ,zona Auchan Titan, intersectie cu 1 Decembrie 1918, intr-un bloc, construit in anul 2019, confort , decomandat, etaj parter din 13, avand suprafata totala de 92 mp si suprafata utila de 62 mp, cu 2 grupuri sanitare, tersa de aprox 30mp, loc de parcare (nu este inclus in pretul apartamentului). Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, statie Metrou, parc, scoli, gradinita.

Pozele sunt cu titlu informativ! Pretul NU include TVA! Fara comision! Acceptam orice forma de creditare (avans minim 5%).

Constructia

Constructia se incadreaza in clasa de importanta III, va avea structura realizata din cadre, cu stalpi, grinzi, diafragme si plansee din beton armat.

Fundatia

Placa din beton armat pe toata suprafata subsolului (radier general).

Subsolul, spatii pentru parcare

Subsolul este hidroizolat, are o parcare de locuri, adapost aparare civila 729 persoane, si, de asemenea, spatii tehnice pentru a asigura necesitatile locatarilor imobilului:, tablou electric general, rezervor de apa pentru protectia impotriva incendiilor. Pardoseala subsolului va fi acoperita cu un strat de beton rezistent la uzura, ceea ce confera parcarii un aspect estetic placut.

Subsolul va fi dotat cu sistem de ventilatie mecanica pentru evacuarea monoxidului de carbon si a fumului in cazul unui incendiu, sas-uri presurizate pentru a preveni raspandirea unui eventualincendiu, iluminat de siguranta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Titan 11 min.