135.000 €

Arcul de Triumf, Clucerului, apartament deosebit

  • Suprafata 74 mp
  • An 1980
  • Decomandat
  • Etaj 6 din 10
  • Stația Aviatorilor (M2) ...15 min.
Bucuresti, azi, 10:08

Descriere anunt

Arcul de Triumf, Clucerului, apartament deosebit

CATOMA PROPERTY INVEST va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, situat in cartierul Arcul de Triumf, in zona CLUCERULUI / 1 MAI / CASIN, intr-un imobil construit in anul 1980, disponibil la etajul 6 din 8 care are o suprafata utila de 74 mp. Imobilul este situat in apropiere de piata 1 Mai, scola Pia Bratianu, gradinita nr 52.

Spatiul a fost recent renovat (instalatii electrice si sanitare schimbate) si transformat intr-un apartament de 2 camere compus din bucatarie, living, dining, dormitor, 2 grupuri sanitare, un dressing mare, un spatiu depozitare si se vinde complet mobilat si echipat lux.

Dotari: sistem de alarma BGS, 2 aparate de aer conditionat, frigider, plita si cuptor, hota, masina de spalat, cuptor cu microunde si televizor led diagonala mare.

Cladirea in care se afla acestea a fost recent reabilitata termic.

Apartamentul beneficiaza de o superba panorama catre Arcul de Triumf.

Apartamentul este inchiriat putandu-se prelua cu chirias in vederea unei investitii dar se si poate elibera imediat pentru cei ce doresc sa locuiasca in aceasta zona renumita pentru spatiile verzi (parcurile Kiseleff si Herastrau aflanu-se la doar cativa pasi) si vilele cu arhitectura interbelica.

Acces

Statii metrou Timp
Stația Aviatorilor (M2) 15 min.