390.000 €

APARTAMENT NOU CU GRADINA SI PARCARE SUBTERANA, CALEA VICTORIEI

  • Suprafata 135 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 5
Bucuresti, 16 oct, 14:52

Descriere anunt

APARTAMENT NOU CU GRADINA SI PARCARE SUBTERANA, CALEA VICTORIEI

Catoma Proprety Invest are placerea sa va ofere spre vanzare o locuinta de lux cu gradina, ce se gaseste la parterul unui complex rezidential de renume, construit in anul 2016, situat intr-o zona incarcata de istorie, in centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, in proximiteatea parcului Nicolae Iorga.

Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu multe spatii de depozitare si o bucatarie deschisa, complet mobilata si utilata (plita inductie, cuptoare, hota, masina spalat vase, masina spalat rufe si frigider).

Zona de zi cu un living inundat de lumina naturala datorita zonelor vitrate mari, este bine delimitata de cea de noapte, iar pe un hol larg de trecere cu dressing, avem accesul catre cele doua dormitoare si cele doua bai ale acestui spatiu.

Datorita acestor deschideri cu geam inspre gradina verde ce inconjoara acest spatiu, acest camin va poate oferi relaxarea de care aveti nevoie la sfarsitul zilei.

Imobilul in care se afla acest deosebit apartament beneficiaza de supraveghere video 24/7, paza, receptie, sala de fitness profesionala echipata complet, pereti grosi cu izolare fonica si termica exceptionala, lift cu o capacitate de 8 persoane, rampa intrare pt persoane cu dizabilitati, corpuri de iluminat pe LED pentru spatiile comune si multe alte dotarii de ultima generatie ce fac aceasta oferta atat de atractiva.

Locatarii imobilului au acces gratuit la sala de fitness de la parterul imobilului, iar la subsol, in parcarea de tip Klaus, gasim si locul de parcare alocat acestui apartament.

Intreaga locuinta este dotata cu sistem de control al temperaturii, incalzire prin pardoseala, radiatoare in dormitoare, ventiloconvectoare in living, aer conditionat Mitsubishi cu control separat pentru fiecare camera, parchet triplustratificat, tamplarie schuco si multe altele.

Pentru a intelege mai bine avantajele oferite la achizitia acestei proprietati, va asteptam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest

Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI.

La pretul listat se va adauga TVA.