153.000 €

APARTAMENT LUMINOS IN BLOC NOU, ZONA 1 MAI

  • Suprafata 76 mp
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 3
Bucuresti, 05 aug, 11:28

Descriere anunt

APARTAMENT LUMINOS IN BLOC NOU, ZONA 1 MAI

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, aflat in zona rezidentiala 1 Mai, aproape de piata Domenii.

Apartamentul de 3 camere se afla la etajul 2 al unui imobil de 3 etaje construit in anul 2013, pe o strada cu sens unic, in vecinatatea Parcului Ciresarii, la doar 6 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 MAI.

Acest luminos spatiu are o suprafata utila de 76 mp, o suprafata totala de 90 mp si este format din 3 camere, o bucatarie ce a fost deschisa pentru a aduce mai multa lumina in zona holului si a intrarii, o baie si un dressing ce a fost facut in locul unei bai, putandu-se cu usurinta reveni la varianta cu doua bai daca viitorii proprietari vor dori asta.

La cateva minute cu masina de parcurile Herastrau (actualul parc Regele Mihai) si Kiseleff, la o statie de tramvai de piata Domenii si la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou 1 Mai, aceasta locatie va ofera tot confortul si bucuria vietii aproape de centrul orasului, departe insa de zgomotul si agitatia specifica marilor bulevarde. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si beneficiaza de centrala termica de apartament, fapt menit sa reduca semnificativ costul utilitatilor.

Se accepta achizitionarea prin plata cash sau credit si de astazi isi asteapta clientul. Daca esti tu acela, programeaza o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Property Invest – Raluca Timofti - 0799.029.263.

Va garantam seriozitate, promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul achizitiei.