128.000 €

Apartament deosebit 3 camere Titulescu, vedere spectaculoasa

  • Suprafata 78 mp
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 10
  • Metrou Basarab (M4) ...2 min.
Bucuresti, 04 iul, 15:43

Descriere anunt

Apartament deosebit 3 camere Titulescu, vedere spectaculoasa,

Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere absolut superb si extrem de generos chiar in centrul orasului. Situat la interesectia Titulescu - Calea Grivitei, apartamentul beneficiaza de o panorama unica asupra Podului Basarab, precum si de absolut toate beneficiile orasului - centre comerciale multiple, Mega Image, clinici particulare si spitale, laborator analize medicale, scoli de renume, parcuri (Kiseleff), banci, (BCR la parter), farmacii, sala de sport, Primaria Sectorului 1, mijloace de transport in comun (metrou statia Basarab, troleibuz, tramvai, autobuz) etc.

Blocul este foarte solid fiind proiectat dupa noile norme de dupa cutremurul din 1977, este izolat termic si dispune de adapost ALA (antiatomic). Scara este curata, civilizata si beneficiaza de doua lifturi.

Apartamentul este decomandat si este format din: living de 23 mp, 2 dormitoare de 12 si 13 mp, bucatarie de 7 mp, complet mobilata si utilata, baie si toaleta de serviciu, debara. Balconul este inchis si poate fi accesat atat din living cat si din bucatarie.

Dintre imbunatatirile apartamentului mentionam: bucatarie completa Ikea, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider, dresinguri hol, aparat de aer conditionat, parchet, ferestre PVC cu geam termopan.

Zona este una linistita, cu vecini de calitate. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Basarab (M4) 2 min.
Gara de Nord 2 (M4) 7 min.