69.000 €

Apartament 3 dormitoare, Tei oportunitate pret

  • Suprafata 105 mp
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 2
Bucuresti, 26 iul, 21:03
Urca primul in lista

Descriere anunt

Apartament 3 dormitoare, Tei oportunitate pret

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament spatios de 4 camere intr-o vila boiereasca in zona Tei, Maica Domnului.

Situat la etajul 1 al unui imobil de 2 niveluri si mansarda, construit in 1960, cu o vedere mixta, semidecomadant, apartamentul este luminos, ingrijit, are o suprafata utila de cca 103 mp si balcon lung, pe toata suprafata imobilului.

Izolat termic, interior- exterior, cu aer conditionat, renovat intr-un stil modern. Initial, apartamentul era de tip circular, proprietarii au facut modificari ce ii aduc plus valoare, trecerea nu se mai face dintr-o camera in alta, ceea ce confera intimitate.

Din holul de intrare se face accesul catre camera de zi cu bucatarie tip open space. Bucataria are faianta si gresie, neutilata, nemobilata, foarte spatioasa. Din living se face trecrea intr-un hol ce comunica cu celelalte componete:

-o baie de serciviu

- un grup sanitar de cca 6 mp cu geam, cada si chiuveta, amenajat intr-ul stil modern, gresie si faianta de inalta calitate.

- 3 dormitoare cu vederea catre strada principala, insa, fiind izolat, traficul nu creaza discomfort. Dispun de jaluzele, draperi, spoturi luminoase, aer conditionat. Sunt nemobilate ceea ce confera un avantaj urmatorului proprietar, putand sa si le amenajeze dupa bunul plac, evidentiandu-si propria viziune asupra fructificarii spatiului generos.

Prezenta oferta este ideala pentru o familie care este in cautarea unui camin primitor, care sa le confere siguranta si confort. De asemenea, este potrivita si pentru investitie, datorita zonei din care se poate ajunge cu usurinta in zone precum Pipera, Stefan cel Mare, Floreasca

Raportandu-ne la renovarile, modificarile si imbunatatirile apartamentului pretul este foarte avantajos si reprezinta unul dintre atuurile acestei proprietati.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest

Broker dedicat - Crina Moisei.

Va garantam seriozitate, promptitudine si sustinere in toate etapele tranzactiei!