249.000 €

Acasa in rezidentialul Floreasca

  • Suprafata 96 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 2
Bucuresti, 18 feb, 19:30

Descriere anunt

Acasa in rezidentialul Floreasca

Bine ati venit acasa! In binecunoscutul cartier rezidential Floreasca !

Pe una din strazile de poveste ale cartierului Floreasca, cu un acces facil, atat catre bulevardul principal cu acealasi nume cat si catre Calea Dorobantilor, este construit un imobil nou, compus din D+P+2+M, cu o arhitectura aparte si specifica zonei de renume.

Strada pe care se afla amplasat imobilul este predominant ocupata de case-vile si de constructii cu un regim redus de inaltime,

Zona este verde, civilizata si retrasa fata de agitatia bulevardelor principale.

Imobilul este construit cu un imens simt de raspundere, din caramida si beton, izolat interior si exterior, fara a se face rabat la calitate.

Parafrazand spusele proprietarului: "Fiecare detaliu conteaza".

Proprietarul este o cunostinta personala a companiei nostre, cu istoric, prin urmare seriozitatea si gradul ridicat al constructiei ne ofera lejeritate in a va garanta atat de siguranta tranzactiei cat si de garantia lucrului bine facut. O vizionare la locatie va sublinia, fara dar si poate, cele enunatate anterior.

Se ofera spre vanzare un singur apartament din acest imobil, in acest caz se expune catre dumnevoastra la vanzare, etajul 1 sau etajul 2.

In acest imobil avem un total de 5 apartamente, cate un singur apartament pe nivel.

Va oferim un apartament cu 3 camere, 2 grupuri sanitare, spatii de depozitare, 2 balcoane generoase ce va ofera si o priveliste aparte, de poveste.

Detinem cca 85 mp utili + 2 balcoane de cca 3mp, respectiv cca 8 mp, deci o suprafata utila totala de cca 96 mp.

Acesta se afla la interior la stadiu de gri, conform pozelor anexate ofertei, urmeaza a fi finisat si predat conform doleantelor dumneavoastre.

Se va preda cu C.T., exista deja traseul pregatit si infrastructura pentru aparatele de AC, incalzire prin pardoseala, tamplarie PVC Germania, poate fi inchis cu finisajele complete, precum parchet din lemn, gresie/faianta/marmura, usa la intrare din lemn sau metalica, prize si siteme de iluminat, etc.

Bugetul alocat, bineinteles ca va depasi media generala sau se va pastra standardul zonei premium.

Cu toate acestea se poate achizitiona si asa cum este astazi, + sau - detaliile firesti.

Exista autorizatie de constructie si toate actele juridice/necesare, pentru prefectarea unui precontract de vanzare - cumpare autentic.

Termenul de vanzare final este usor discutabil, dar nu poate depasi 6 luni de zile (aici luand in calcul actele finale pentru semnarea vanzarii, predarea apartamentului la cheie/finisat complet, etc)

Prezenta oferta este ideala pentru o familie cu copii, ce cauta spatiu, liniste, un imobil premium si un cartier civilizat ce va ofera acces facil catre toate punctele de interes ale capitalei - scoli si gradinite de renume, metrou, multiple alte mijloace de transport in comun, centre business si comerciale, restaurante, parcuri, etc.

Oferta se afla sub indrumarea exclusiva Catoma Property Management!!!

Broker exclusiv si dedicat Florin TOMA - 0735.551.422 / florin.toma@catoma.ro / www.catoma.ro