73.490 €

Trei camere Drumul Taberei, Compozitori, imobil 1982, 2 grupuri sanitare

  • Suprafata 68 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 7 din 8
Bucuresti, ieri, 14:32
Urca primul in lista

Descriere anunt

Trei camere Drumul Taberei, Compozitori, imobil 1982, 2 grupuri sanitare

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, confort 1, semidecomandat, situat in zona Compozitorilor - Drumul Taberei.

Apartamentul este disponibil la etajul 7 al unui imobil de 8 niveluri, construit in anul 1982 si are o suprafata totala de 71,84 mp, din care utila de 68,28 mp la care se adauga un balcon inchis cu suprafata de 3,56 mp.

Compartimentarea acestuia reprezinta unul dintre principalele atuuri al locuintei: din holul principal se face accesul catre living, dormitor, bucatarie, grup sanitar, dar si catre un hol secundar care permite la randul lui accesul catre cel de al doilea dormitor si cel de al doilea grup sanitar.

Astfel, dormitorul secundar fie ca va avea destinatia unui dormitor matrimonial, camera a copilului sau camera de oaspeti, va beneficia de intimitatea oferita de un hol si un grup sanitar propriu.

Imobilul detine in proximitate piata, scoli, gradinite si multiple puncte de interes zonal.

Acesta nu este inca reabilitat termic, se afla pe lista celor agreate, detine o scara curata, civilizata si 2 lifturi de acces persoane.

Finisajele sunt de buna calitate, tamplarie pvc, calorifere noi, parchet din lemn masiv, usa metalica la intrare, gresie si faianta.

Pozele reflecta stadiul actual in care acesta se afla si in care se va preda noilor proprietari.

Situatia juridica este una simpla, transparenta, este apt pentru vanzare atat pentru plata prin virament bancar-cash si/sau credit bancar.

Apartamentul este liber si disponibi pentru vizionare si mutare imediata.

Prezenta oferta se afla sub reprezentare exclusiva Catoma Property Invest.

Broker exclusiv - Florin TOMA