Turquoise - Restaurant cu specific oriental

Turquoise - Restaurant cu specific oriental

Caracteristici
Restaurante Specific: oriental Peste 200 Terasa : da Catering: da
Descriere
Restaurant Turquoise a luat nastere din ideea de a crea o experienta culinara autentica, a ceea ce inseamna bucataria orientala: gusturi intense, preparate diverse si chiar mancaruri cu un aer exotic. Totul, mai aproape de tine, in centrul capitalei.
Detalii suplimentare
Restaurantul Turquoise este o invitatie deschisa in lumea bucatariei orientale, unde gusturile si aromele se impletesc in farfurie. Localizat in apropiere de centrul capitalei, cu o capacitate totala de 400 de persoane, spatiile noastre: Terasa Turquoise, Ballroom si Corporate Lounge, pot fi puse la dispozitia clientilor nostri pentru petreceri, aniversari, evenimente private, conferinte, seminarii, receptii si multe alte ocazii.
Meniul nostru cuprinde o mare varietate de preparate turcesti si orientale pregatite cu ingrediente autentice: traditionalele kebap-uri din carne de miel, oaie, pui sau peste, faimoasele aperitive turcesti precum humus, cacik, acili ezme, delicioasele salate tabouleh sau fatoush, si deserturile senzationale: baclava, gullac sau katmer.
553 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul 23 15:15