Dor de dulce - laborator cu livrare

Dor de dulce - laborator cu livrare

Caracteristici
Cofetarii, torturi Catering: da
Descriere
Am ales sa fim laborator cu livrari la domiciliu, intrucat este singura varianta in care retetele de torturi si prajituri pregatite in mod traditional isi pot pastra prospetimea si gustul „de casa”. Astfel, ceea ce livram este pregatit in aceeasi zi. Lucram in general doar cu precomanda si nu livram produse aflate pe stoc, intrucat nu avem stocuri.
Putem pregati deserturi simple, dar si sofisticate.
Putem pregati deserturi de post.
Aniversari - Onomastici - Petreceri sau evenimente acasa sau la firma ? Sau poate un simplu dor de dulce ?  „Dor de dulce” va poate livra dulcele pentru oricare dintre aceste ocazii.
Detalii suplimentare
Evenimente unice in viata Dvs. - Nunti, botezuri ? Va putem pregati tortul miresei, tortul de botez sau un Candy Bar la fel de unic si special ca si evenimentul Dvs.Pregatim si livram pentru petreceri sau evenimente ale firmei, onomastici sarbatorite la firma, intalniri cu parteneri si colaboratori produse de cofetarie si patiserie. Putem, de asemenea, sa livram in numele firmei cadouri delicioase cu produse de cofetarie sau patiserie, cozonaci de casa, macarons, etc. Stabilim impreuna cu Dvs. ce anume doriti sa fie livrat si modul de prezentare.
 
Degustarile pentru alegerea compozitiei de tort preferate, pentru nunta sau botez, ori a produselor pentru Candy Bar sunt gratuite si se fac in baza unei programari prealabile. Totodata, in cursul acestei degustari, putem clarifica si chestiunile legate de design-ul dorit.
151 vizualizari Bucuresti 11 Jul, 15:05