Trio quartz roz

231 RON
1 / 4

Trio quartz roz

231 RON
Caracteristici
Cosmetice dama Ingrijire ten
Descriere
Beneficiaza de un masaj complet cu efect de lifting, drenaj si relaxare cu acest Trio de dispozitive de masaj din Quartz Roz.

Beneficii: Gua Sha contureaza tenul, reduce tensiunea faciala prin relaxarea muschilor si diminueaza astfel aparitia ridurilor.

Masajul cu ajutorul Mini Roller-ului Texturat are efecte profunde asupra pielii, oferindu-i acesteia hidratare si un aspect radiant. Datorita texturii sale, Mini Roller-ul accelereaza drenajul limfatic si reduce acumularea de fluid la nivelul tesutului.

Roller-ul Duo are doua cristale de dimensiuni diferite: piatra mare ce poate fi utilizata in zona fetei si a gatului si piatra mica care este ideala pentru zone mai sensibile precum cea a ochilor.

Pentru o absorbtie rapida a produselor de ingrijire, depoziteaza dispozitivele de masaj din piatra naturala in Mini Frigiderul cosmetic: raceste-le la 5–10°C pentru un efect antiinflamator sau incalzeste-le la 40–60°C pentru un efect relaxant.

Lungime Gua Sha: 11.5 cm
Lungime Mini Roller: 11 cm
Lungime Roller Duo: 14.5 cm

Sfat important: Curata piatrele dupa fiecare utilizare.

Pachetul contine: 1x piatra Gua Sha, 1x Roller Duo, 1x Mini Roller Texturat, instructiuni de utilizare si certificate de conformitate.

Proprietati piatra: Vindecare / Calmare / Revigorare
Vezi mai multe detalii si cumpara
194 vizualizari Ilfov, Bragadiru, 27 Mar 19:25