231 Lei

Trio quartz roz

Vezi pagina: Meloni Care
  • Cosmetice dama
  • Ingrijire ten
Bragadiru, 05 aug, 19:25

Descriere anunt

Trio quartz roz

Beneficiaza de un masaj complet cu efect de lifting, drenaj si relaxare cu acest Trio de dispozitive de masaj din Quartz Roz.

Beneficii: Gua Sha contureaza tenul, reduce tensiunea faciala prin relaxarea muschilor si diminueaza astfel aparitia ridurilor.

Masajul cu ajutorul Mini Roller-ului Texturat are efecte profunde asupra pielii, oferindu-i acesteia hidratare si un aspect radiant. Datorita texturii sale, Mini Roller-ul accelereaza drenajul limfatic si reduce acumularea de fluid la nivelul tesutului.

Roller-ul Duo are doua cristale de dimensiuni diferite: piatra mare ce poate fi utilizata in zona fetei si a gatului si piatra mica care este ideala pentru zone mai sensibile precum cea a ochilor.

Pentru o absorbtie rapida a produselor de ingrijire, depoziteaza dispozitivele de masaj din piatra naturala in Mini Frigiderul cosmetic: raceste-le la 5–10°C pentru un efect antiinflamator sau incalzeste-le la 40–60°C pentru un efect relaxant.

Lungime Gua Sha: 11.5 cm

Lungime Mini Roller: 11 cm

Lungime Roller Duo: 14.5 cm

Sfat important: Curata piatrele dupa fiecare utilizare.

Pachetul contine: 1x piatra Gua Sha, 1x Roller Duo, 1x Mini Roller Texturat, instructiuni de utilizare si certificate de conformitate.

Proprietati piatra: Vindecare / Calmare / Revigorare

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!