Special Olympics Romania

Vezi pagina: Special Olympics Romania
  • Cluburi, complexe sportive
  • atletism, badminton, baschet, fotbal, gimnastica, inot, tenis de masa
  • initiere, performanta, agrement
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 05 aug, 12:20

Descriere anunt

Special Olympics Romania

Initiere si performanta, antrenamente si competitii pentru copiii cu dizabilitati.

Fundatia Special Olympics din Romania contribuie la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale prin intermediul programelor de pregatire si al evenimentelor competitionale, organizate pe tot parcursul anului la nivel national.

Detalii suplimentare

Special Olympics Romania ofera urmatoarele discipline sportive: Atletism, baschet, fotbal, tenis de masa, inot, bocce, badminton, gimnastica, ski alin, ski fond, patinaj, mers / alergare pe zapada.

Sportivii Special Olympics de la fiecare disciplina sportiva sunt grupati pe grupe de varsta, gen si abilitate – oferind, astfel, tuturor sansa de a castiga.

La Special Olympics nu se stabilesc recorduri mondiale, deoarece fiecarui sportiv – indiferent daca face parte din grupa cea mai rapida sau din grupa cea mai lenta – i se recunosc meritele in mod egal. In fiecare grupa, fiecare sportiv primeste medalie de aur, argint sau bronz.

Special Olympics Romania organizeaza competitii sportive la 12 discipline olimpice, in diferite formate, la nivel national. De asemenea, sportivii romani participa de fiecare data la competitii sportive internationale, la nivel european si mondial.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!