Senzorial Food

Senzorial Food

Caracteristici
Fast food Catering: da
Descriere
Senzorial Food a aparut ca o provocare la stilul cotidian de viata. Fie ca iti doresti sa oferi timpul tau celor apropiati, fie ca doresti sa ai mai mult timp pentru hobby-uri si miscare, noi, cu voia ta, te scapam de grija pregatirii bucatelor.
Detalii suplimentare
Dupa un program de lucru de 8-10 ore, cu greu te mai poti concentra sa gatesti un preparat bun pentru tine si pentru cei din familie.
Oferim gusturi intense, arome si savoare din abundenta pentru o masa servita oricand cu placere. La desavarsirea retetelor, ne sunt de ajutor legumele si verdeturile crescute in pamant romanesc, mirodeniile si carnurile de cea mai buna calitate, atent selectionate…pentru ca altceva nu folosim.
Dupa o masa copioasa, deserturile noastre completeaza simfonia gusturilor cu fructe racoritoare, ciocolata fina, frisca naturala si pufoasa.
Experienta profesionala bogata in domeniul culinar si pasiunea pentru gatit ne aduc in fata celor mai mari provocari: sa iti oferim timp liber si preparate gustoase, care sa iti incante simturile.
Cand iti ajunge mancarea?
- Zona de livrare si comanda minima:
Bucuresti: 100 lei
Jilava, Berceni, Popesti Leordeni, Magurele: 150 lei
- Comenzile plasate de luni pana joi pana in ora 14:00 vor fi livrate in urmatoarea zi in intervalul orar ales la check out.
- Daca vrei preparatele noastre in weekend, ar fi super sa ne anunti de joi, pana in ora 14:00.
- In cazul in care plasezi comanda in zilele de vineri, sambata sau duminica, iti incepi saptamana cu mancarea noastra.
Transport GRATUIT!
957 vizualizari Bucuresti 11 Jul, 15:55