Maccheroni - Restaurant

Maccheroni - Restaurant

Caracteristici
Restaurante Specific: international
Descriere
Gusturi alese, delicioase fructe de mare, clasicele paste italiene gatite dupa retete traditionale romane. Totul intr-o atmosfera de Ristorante autentic.
Intre multele restaurante cu specific italienesc Maccheroni a incercat sa aduca o nota aparte promovand bucataria romana autentica, o bucatarie care imbina preparatele consistente, pe baza de carne si ciuperci, specifice zonelor de la nord de Roma, cu rafinamentul delicateselor marine care abunda in zona de litoral vecina capitalei italiene.

Oferim un meniu echilibrat, pregatit cu atentie la detalii, din cele mai bune ingrediente si in acelasi stil, de la inaugurare si pana in prezent.Nu facem compromisuri la calitate. Si de ce am face-o cand stim ca un client nemultumit este un client pierdut pentru totdeauna?Oferim pastele clasice italiene folosind retetele traditionale, dar veti gasi si creatii originale savuroase.Chiar daca nu suntem la malul marii, fructele de mare sunt delicioase. Gatitul lor este marea placere a Chef-ului.Bauturile se gasesc intr-o selectie care incearca sa satisfaca toate gusturile.Rezerva patronului include vinuri de exceptie, ce pot oferi placute surprize.
13 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul. '23 (14:55)