Sales Consulting - recrutare si selectie, leasing de personal, assessment center si consultanta

Vezi pagina: Sales Consulting
Sector 3, 25 sep, 11:20

Descriere anunt

Sales Consulting - recrutare si selectie, leasing de personal, assessment center si consultanta

Activam pe piata de consultanta in Resurse Umane din anul 1998. Cu o acoperire nationala pe patru arii de expertiza:  recrutare si selectie, leasing de personal, assessment center si consultanta.

Detalii suplimentare

Am devenit lideri in Transilvania si ne-am impus pe piata din Romania dezvoltand o noua locatie la Bucuresti. Am reusit acest lucru prin profesionalismul serviciilor, specializarea multidisciplinara a echipei de consultanti, printr-o permanenta colaborare cu cei care apeleaza la serviciile noastre de consultanta. Nu ne oprim aici si ne dorim sa oferim o imbunatatire continua a serviciilor in concordanta cu feedback-urile primite de la clienti si candidati.

Dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clientii nostri - diverse industrii: IT&C, automotive, outsourcing, pharma, banking, FMCG, etc - prin oferirea celor mai bune servicii de consultanta este obiectivul nostru principal.

Prin orientarea catre client, munca in echipa, flexibilitate, excelenta, dedicare si responsabilitate dorim sa aducem plus-valoare in serviciile noastre.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!