Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Iun. '24 (12:24)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (15:10)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (14:40)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (16:20)

Anunt inactiv

Saint Patrick's Funerals

Saint Patrick's Funerals

Descriere
Oferim servicii funerare non-stop in Bucuresti si Ilfov atat la spital cat si la domiciliul clientului. Stim prin ce momente grele treceti de aceea echipa St. Patricks Funerals este alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi sprijin pe toata durata inmormantarii. De la transport funerar pana la organizare de parastase si consultanta privind actele necesare realizarii inmormantarii. Servicii realizate de in mod profesional, cu eleganta si demnitate.

In cei peste 20 de ani de experienta in serviciul funerar, putem afirma ca am ajutat peste 50.000 de familii sa treaca peste clipele grele si necazurile unui deces.
Datorita seriozitatii, corectitudinii si promptitudinii am ajuns sa fim printre cele mai mari firme de servicii funerare din Bucuresti si judetul Ilfov. 
Pierderea celor dragi implica o schimbare abrupta, ce altereaza puternic firul epic al vietii oricui. In orice caz, noi suntem o familie de profesionisti instruiti special pentru astfel de evenimente, unde este speciala nevoie de compasiune si atentie la detalii.
Atentia la fiecare detaliu, importanta acordata fiecarei dorinte, prin acestea putem garanta ca toti membrii companiei noastre va vor trata exact asa cum ar dori si ei sa fie tratati – cu profesionalism, plini de compasiune si integritate.
Ce servicii oferim? Coroane, jerbe, aranjamente florale, catafalc, capac frigorific, efecte funerare, colive, catering parastas, incinerare, sicriu + cruce, transport intern si international, constatare deces + acte deces, imbalsamare, toaletare, imbracare, oameni manipulare, vase.
8 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 16 Oct. '22 (15:01)
Anunt inactiv