Reconditionari, emailari cazi de baie, Acum

650 RON

Reconditionari, emailari cazi de baie, Acum

650 RON
Caracteristici
Diverse
Descriere
fara demontare, efect de portelan, prin pulverizare pistol cu aer cald, experienta, profesionalism, garantie 4 ani, preturi de la 600 Ron. Alexandru www.reconditionari-cazi.eu,
www.reconditionari-cazi.ro,
Detalii suplimentare
Garantia lucrarilor este de 4 ani incluzand refacerea lucrarii in termen scurt, fara costuri suplimentare din partea beneficiarilor in cazul in care lucrarea prezinta unele deficiente pe parcursul perioadei de garantie.
 
Pretul lucrarilor se stabileste in functie de marimea cazilor si gradul lor de deteriorare. Intrucat nu putem garanta durabilitatea unei lucrari efectuate in prealabil de alte firme, costul este mai ridicat deoarece tehnologia noastra impune curatirea suprafetei vopsite anterior pana se ajunge la suprafata originala a cazii, eliminand astfel pericolul exfolierii stratului de vopsea aplicat anterior. Discutam totusi despre cele mai mici preturi practicate de firmele de profil. Pentru lucrari mari se aplica si discount. Pentru oferte de pret ne puteti scrie un mail si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
30 vizualizari Ilfov, Berceni, 16 Mai 17:25