Raluca Racovita Balayage - Specializare in vopsirea parului

Raluca Racovita Balayage - Specializare in vopsirea parului

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: dezvoltare personala
Descriere
Asociatia by Racovita impreuna cu Raluca Racovita a pus bazele unui curs nonprofit dedicat in integralitate tinerilor care vor mai mult.  Seminarul de vopsit balayage are misiunea de a educa, de a aduce fericire, de ajuta tinerii sa invete o meserie, in cateva cuvinte, de a face lumea mai frumoasa.
Detalii suplimentare
Iar Raluca Racovita demonstreaza ca un profesionist desavarsit impresioneaza nu numai cu lucrarile sale deosebite, dar si cu generozitatea de care da dovada si cu preocuparea de a participa la nasterea unei noi generatii de artisti ai parului. Iti doresti sa ai cliente fericite, care pleaca de la tine cu un zambet imens pe chip? Vrei sa faci diferenta in lumea frumusetii, sa te numeri printre primii din domeniul tau de activitate? Vrei sa inveti de la cei mai buni, sa inveti o meserie de la cei care exceleaza? Atunci ai ajuns unde trebuie.
Acestea au fost intrebarile de la care Raluca Racovita a pornit atunci cand si-a imaginat cum va arata Cursul de introducere in Tehnica de vopsit Balayage. Expertul in coloriometrie si hairstylist-ul de top din Bucuresti vrea sa dea mai departe cunostintele sale, vrea sa ajute tinerii dornici sa invete sa devina mai buni. Stiind mai bine decat oricine cat de greu este sa excelezi in acest domeniu provocator, dar atat de frumos. Suntem aici pentru a motiva tinerii extrem de talentati sa nu renunte la visul lor.
139 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 15:10