Clubul Sportiv Tenere - Arte martiale copii

Clubul Sportiv Tenere - Arte martiale copii

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive arte martiale
Descriere
Clubul Sportiv Tenere organizeaza cursuri de Taekwondo pentru practicanti de toate varstele. Cursurile se desfasoara in sala Palestra Gym din strada Magura Vulturului nr. 85, sector 2 Bucuresti
Detalii suplimentare
In cadrul antrenamentelor se aprofundeaza atat tehnici de atac, cat si de autoaparare. Cursurile sunt sustinute in cele mai bune conditii de instruire si sunt coordonate de catre un staf tehnic cu vaste cunostine in domeniu si cu o indelungata experienta competitionala, experienta acumulata de-a lungul a numerosi ani de practicare al acestui sport olimpic ca sportivi, antrenori sau arbitri.
Fiecare antrenament de Taekwondo trebuie sa se caracterizeze printr-o diversitate continua. Tocmai din acest motiv, cursurile de Taekwondo organizate de Clubul Sportiv Tenere au rolul de a-i invata progresiv pe cursanti cum sa execute corect tehnici de baza, poomse, tehnici de auto-aparare, tehnici de atac si prize.
Clubul Sportiv Tenere isi desfasoara cursuri de Taekwondo in sala Palestra Gym din strada Magura Vulturului nr. 85, sector 2 Bucuresti. Va asteptam in sala de antrenament pentru a ne bucura impreuna de rezultatele obtinute prin practicarea Taekwondo!
717 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul 23 15:00