Panda Vet Care - Cabinet veterinar

Panda Vet Care - Cabinet veterinar

Caracteristici
Servicii
Descriere
Proiectul Panda Vet Care a luat nastere in 2018 din dorinta noastra, Anda si Alex Strimbeanu de a crea un mediu cat mai placut pentru micii vostri prieteni, un mediu in care sa vina cu drag si sa se simta cat mai confortabil.
Cabinetul Panda Vet Care a fost gandit inca de la inceput sa indeplineasca conditiile Cat Friendly Clinic, pisicuta dumneavoastra sa fie consultata si tratata intr-un mediu cu un nivel de stres cat mai redus.
Vezi mai multe detalii si cumpara
Detalii suplimentare
Totodata ne pasa si de experienta catelusului dumneavoastra alaturi de noi, creand astfel un cadru prietenos si pentru el.
Din dorinta de a le oferi servicii medicale de calitate, suntem la curent cu ultimele informatii din domeniul medicinei veterinare si ne imbogatim gama de servicii oferite in cadrul cabinetului.
Animalutul dumneavoastra trebuie sa aiba parte doar de amintiri placute de-a lungul vietii lui. Asadar, suntem aici pentru a ne asigura ca preventia, nutritia, dezvoltarea, dar si tratamentele de care are nevoie sunt complete si la cele mai bune standarde.
Animalutul dumneavoastra nu va fi doar un membru al familiei tale, ci si unul al marii familii de blanosi Panda Vet Care.
Servicii:
Medicina preventiva si nutritie
Medicina interna
Comportament felin
Interventii chirurgicale
Internat pisicoase
Analize laborator
611 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul, 14:30