Animal Help - Servicii pentru animale de companie

Animal Help - Servicii pentru animale de companie

Caracteristici
Servicii
Categorie: Cabinet veterinar Farmacie veterinara
Descriere
Stim cat de mult il iubesti si vrei sa ii oferi ce e mai bun. Vino la Animal Help, unde va avea parte de cele mai bune servicii: consultatii, tratamente, deparazitari, vaccinari, microcipari, crotaliere, chirurgie, detartraj, tunsori, toate in conformitate cu normele sanitar-veterinare impuse de Colegiul Medicilor Veterinari din Bucuresti, la preturi accesibile si competitive. Animal Help ii ofera companionului tau ingrijirea de care are nevoie pentru o piele si blana sanatoasa, precum si sfatul autorizat al medicului veterinar.
Detalii suplimentare
Toaletarea unui animal este una din nevoile de baza ale acestuia si are o importanta mare pentre aspectul si starea sa de sanatate.
Cabinetul veterinar Animal Help  vine in sprijinul iubitorilor de animale cu urmatoarele servicii medical veterinare: consultatii si tratamente veterinare, analize de laborator, ecografie, mica si mare chirurgiestomatologie veterinara, dermatologie, deparazitari interne si externe, sterilizari, microcipari, pasapoartedeplasari la domiciliu, cosmetica canina si felina, farmacie veterinara, hrana si accesorii pentru animale
140 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 11 Jul 23 14:50