Mima Muzica - Cursuri de muzica

Mima Muzica - Cursuri de muzica

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: muzica si dans
Descriere
Mima inseamna MUZICA, IMPROVIZATIE, MISCARE, ARMONIE si este locul in care constientizam si exploram relatia dintre corp, muzica si spatiul din jur.
Scoala de muzica MiMa s-a nascut din pasiune si din dorinta de a oferi o educatie muzicala de calitate, adaptata diferitelor categorii de varsta si afinitati. O atentie particulara este acordata educatiei muzicale timpurii pentru ca suntem convinsi ca muzica este cel mai adecvat mediu de exprimare si dezvoltare afectiva, emotionala si cognitiva.
Detalii suplimentare
Prin cursurile si atelierele de educatie muzicala ne propunem sa-i apropiem pe copii de muzica clasica, intr-o maniera atractiva, fara ca acestia sa simta presiune in a-si insusi diferite notiuni.
Repertoriul folosit in cadrul orelor de curs imbina astfel muzica clasica, cu cantece de leagan, piese din folclor sau din folclorul copiilor. O astfel de abordare ofera o perspectiva mai larga in formarea simtului muzical si reuseste si sa-i aduca pe copii mai aproape de muzica, in toate formele sale.
Avantajul extraordinar al educatiei muzicale de ce foloseste metodele Dalcroze, Orff say Kodaly – folosite in cadrul cursurilor de muzica MiMa Muzica – este aceea de a forma ascultatori de muzica clasica facand apel la o pedagogie adaptata diferitelor varste.
MiMa Muzica se numara printre pionierii acestei abordari in Romania si obiectivul nostru este de a transmite dragostea pentru muzica si placerea de a invata, de a interpreta piese muzicale.
Ce nu este MiMa Muzica: un loc unde memorarea portativelor sa fie mai importanta decat intelegerea profunda a muzicii.
1.135 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul 23 14:50