Masina de tuns gazon Smart 42 PO, 42 CM, MTD

1.089 RON
1 / 1 ...

Masina de tuns gazon Smart 42 PO, 42 CM, MTD

1.089 RON
Caracteristici
Unelte si piese Nou
Descriere
Lățime de tăiere: 42 cm
Motor: MTD Thorx 35,123 ccm, pe benzină, în 4 timpi, răcit cu aer
Putere nominală: 1.7 kW
Pornire: demaror cu sfoară
Carcasa: oțel
Reglaj înălțime: 6 poziții cu 2 manete
Înălțime de tăiere: 28 -92 mm
Ghidon: ergonomic și complet pliabil
Sac colector: din pănză 60 L
Kit de marunțire: opțional
Deflector: standard
Dimensiune roți: 180 mm /180 mm
Greutate: 30 kg

MTD și-a mărit gama de mașini de tuns iarba cu gama SMART care include și modelul de mașină de tuns iarba MTD SMART 42 PO.

Mașina de tuns gazon Smart 42 PO este un ajutor puternic și fiabil oferit celor care au grădini cu suprafețe curprinse între 1000 și 1500 mp. Această mașină de tuns iarbă impresionează prin raportul excelent preț – calitate.

Daca dețineți între 1000 și 1500 de mp de teren sunteți nevoiți să utilizați o masina de tuns iarba cu motor termic, acesta este motivul pentru care MTD a dezvoltat gama SMART. Masina de tuns iarba este echipată cu un motor silențios OHV MTD Thorx 35 și dezvoltă o putere nominală de 1,7 kW, utilizând la perfecție capacitatea cilindrică de 123 cmc. Dotată cu carcasă de oțel și roți pe rulmenți utilizatorul este asigurat că primește o masina de tuns iarba cu o fiabilitate mare și o durată de viată lungă. Echipată cu sac colector din pănză cu capacitate de stocare de 60l.

Mănerul ergonomic asigură comfort crescut și o manevrabilitate ușoară și este complet pliabil, utilajul fiind foarte ușor de transportat.

Mașina de tuns gazon are o lățime de lucru de 46 cm și dispune de reglaj de înălțime prin două manete cu șase poziții care oferă posibilitatea utilizatorului de a selecta înălțimea de lucru potrivită oricărei tip de operațiune selectănd înălțimea de tăiere între 2,8 cm și 9,2 cm.

Are două modalități de lucru făcănd parte din gama de produse 2 in 1, iar opțional putem să adăugăm și varianta de mărunțire.

Dacă vă doriți un utilaj care să vă satisfacă exigențele la un raport preț – calitate excepțional, alegeți o mașină de tuns iarba din gama SMART!
Vezi mai multe detalii si cumpara
16 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 04 Mai 16:35