La Cantine de Nicolai - Restaurant

Vezi pagina: La Cantine de Nicolai
Sector 1, 10 oct, 11:05

Descriere anunt

La Cantine de Nicolai - Restaurant

Un mic restaurant in Micul Paris.

O straduta cocheta intr-unul din cartierele chic ale Bucurestiului

Un restaurant ce imbina gastronomia franceza cu arta contemporana

Odata intrat, poti sa te crezi intr-o galerie de arta pariziana.

Detalii suplimentare

Lucrari semnate de artisti celebri ai momentului se odhinesc intr-o lumina placuta. Printr-o firida il poti vedea la lucru pe Chef Cuisiner Sami Babou - delegatul special in Romania al lui Alain Ducasse - care isi coordoneaza atent echipa. Odata asezat la masa, lucrarile raman in amintire. Spectacolul culinar e gata sa inceapa

Inca de la deschidere, La Cantine de Nicolai a onorat o clientela obisnuita cu cele mai vestite restaurante ale lumii si dupa spusele fiecaruia,micul restaurant de pe strada Povernei indeplineste si cele mai exigente cerinte.

Un mic restaurant in Micul Paris, un restaurant ce imbina gastronomia franceza cu arta contemporana. Odata intrat, poti sa te crezi intr-o galerie de arta pariziana. Lucrari semnate de artisti celebri ai momentului se odihnesc intr-o lumina placuta. Printr-o firida il poti vedea la lucru pe Chef Cuisiner Sami Babou - delegatul special in Romania al lui Alain Ducasse - care isi coordoneaza atent echipa. Spectacolul culinar e gata sa inceapa. Inca de la deschidere, La Cantine de Nicolai a onorat o clientela obisnuita cu cele mai vestite restaurante ale lumii si restaurantul de pe strada Povernei indeplineste si cele mai exigente cerinte.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!