Friddi - Gelaterie

1 / 4

Friddi - Gelaterie

Caracteristici
Cofetarii, torturi Catering: da
Descriere
In laboratorul Friddi, transformam cele mai fine ingrediente din lume intr-o selectie de gelato si sorbetto artizanale, 100% naturale. O parte dintre acestea sunt certificate bio si DOP (Denumire de Origine Protejata), precum fisticul de Bronte, alunele de padure din Piemont sau vanilia Madagascar, precum si laptele pasteurizat bio pe care il folosim in toata gama de gelato (sortimentele pe baza de lapte).
Detalii suplimentare
Gama de sorbetto include sortimentele din fructe, precum mango cu fructul pasiunii, capsune, caise, fructe de padure, lamaie, dar si ciocolata - toate vegane, fara lactoza, ou sau alte ingrediente de origine animala si fara gluten.
La Friddi acordam o atentie deosebita ciocolatei, asa incat am adus in premiera in Romania ciocolata Domori, un brand recunoscut pentru misiunea sa de salvare a celor mai rare soiuri de cacao si prima companie din industrie care a controlat calitatea intregului lant de aprovizionare, incepand cu plantatiile de cacao din America Centrala si de Sud pana la productia finala a tabletei de ciocolata (bean-to-bar).
Din meniul Friddi mai fac parte tiramisu si affogato, un preparat iconic pe baza de espresso si gelato de vanilie, iar meniul de bauturi cuprinde cafea de specialitate si prosecco.
Friddi este un brand romanesc, nascut din pasiunea pentru inghetata artizanala si din respect pentru cele mai bune ingrediente pe care natura ni le poate oferi.
818 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 15:10