Kral GSM - Service telefoane

Kral GSM - Service telefoane

Caracteristici
Telefoane Deblocari telefoane Reparatii tablete Reparatii telefoane
Descriere
In cadrul service-ului Kral GSM realizam interventii de natura software si hardware si deblocare/ decodare respectiv resoftare, acoperind o gama foarte larga de marci si modele, indiferent de provenienta acestora (din tara sau din strainatate) sau de banda de frecventa caracteristica.
Reparatii hardware si software pentru aproximativ orice marca si model de telefon. Decodari de retea, deblocari de coduri si conturi, resoftari. Interventii nivel 3 pe placa de baza.
Detalii suplimentare
Se poate oferi alternativa componentelor noi originale sau "chinezesti" cat si componente provenite din dezmembrari, in functie de disponibilitate. Constatarea este gratuita si in general se face pe loc.
Reparatiile, in functie de complexitatea lor si stocul disponibil de componente, se fac si pe loc. Putem asigura montaj atat pentru reparatiile la care clientii vin cu propriile componente achizitionate separat.
Se ofera factura pentru orice reparatie. Oferim garantie! Punem la dispozitia clientilor si o gama variata de accesorii.
140 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 15:15