Service Centre GSM - Apple, Samsung, Huawei

Service Centre GSM - Apple, Samsung, Huawei

Caracteristici
Telefoane Reparatii tablete Reparatii telefoane
Descriere
Service Telefoane Apple
Service Apple Watch
Service Tablete
Service Galaxy
Echipa noastra este gata sa iti repare dispozitivul favorit, rapid, eficient, durabil!
Detalii suplimentare
De ce suntem atat de siguri? Datorita celor 3 tehnicieni cu experienta de peste 14 ani, care alcatuiesc echipa Service-Centre.
Aceleasi principii de lucru ne-au adus impreuna, iar miile de reparatii efectuate eficient ne fac o echipa pe care te poti baza.
 
Fie ca te confrunti cu probleme de software sau hardware, noi suntem gata sa iti oferim solutia. Experientele deosebite ale fiecaruia dintre noi cat si pasiunea pentru meseria aleasa, ne ajuta sa tratam cu profesionalism fiecare reparatie.
Unii reusesc find multi, altii fiind buni. Noi credem ca implicarea proactiva face diferenta.
Iti oferim intotdeauna solutia cea mai potrivita pentru dispozitivul tau, in raport corect calitate – pret. Nu ne aliniem, insa, principiilor de tipul: “merge si asa”! Noi nu carpim! Reparam rapid, eficient, durabil!
Oferim solutii pentru probleme ce tin de aspectul exterior al telefonului, precum:
sticla spartacarcasa sparta, s.a.m.d.
Sau solutii pentru disfunctionalitati ce tin de interiorul dispozitivului, precum:
recuperare dateprobleme de sunet,conexiune wi-fi, etc.
Cel mai mult ne plac provocarile, de aceea acceptam dispozitive cu probleme diverse, fie ca acestea sunt modele mai vechi, sau proaspat aparute!
Rasfoieste paginile Service GSM si Service Tablete ale site-ului nostru, pentru a afla mai multe detalii despre cateva dintre reparatiile pe care le putem realiza.
Daca dispozitivul pe care il detii nu apare in lista noastra de prezentare, nu te ingrijora! Fie ca vorbim despre marci precum Nokia, Huawei, LG, HTC, sau alte, noi putem oferi reparatii pentru majoritatea brandurilor existente pe piata! Ia legatura cu unul dintre tehnicienii nostri si afla mai multe detalii despre repararea dispozitivului pe care il detii!
Ai cel mai performant terminal GSM aparut pe piata? Detii un terminal GSM usor prafuit? Are display-ul spart, l-ai scapat in apa, sau pur si simplu nu mai functioneaza? Contacteaza-ne, de restul ne ocupam noi!
103 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 15:55