Kids' World Nursery School - Gradinita

Kids' World Nursery School - Gradinita

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Gradinita
Descriere
Gradinita Lumea Copiilor este gradinita ideala pentru parintii care vor ce este mai bun pentru copilul lor. Ne dorim sa transformam procesul de invatare intr-o experienta atractiva si provocatoare si sa punem in valoare importanta invatarii prin joc.
La gradinita Lumea Copiilor noi incurajam copiii sa exploreze, sa descopere si sa invete cu ajutorul unor profesori cu multa experienta.
Detalii suplimentare
Predare exclusiv in limba engleza dupa curriculumul britanic pentru prescolari cu varste cuprinse intre 18 luni si 7 ani, facilitati si baza materiala de exceptie, cabinet medical propriu cu medic specialist pediatru si profesori cu experienta al caror scop este indeplinirea misiunii pe care ne-am propus-o:
Programa Kids’ World (Lumea Copiilor)
Gradinita Kids’ World opereaza in limba engleza dupa programa britanica pentru copii intre 2 si 6 ani. astfel ne propunem sa facem din procesul de invatare o experienta placuta si provocatoare si sa punem in valoare metoda invatarii prin joc. Aceasta permite copiilor sa-si dezvolte aptitudini esentiale precum vorbirea, ascultarea, concentrarea. Prin aceasta metoda copiii invata sa coopereze si sa lucreze independent, invata concepte matematice si incep sa citeasca si sa scrie in limba engleza de la varsta de 4 ani. Programa britanica pentru prescolari promoveaza dezvoltarea copilului in cele 6 mari arii de dezvoltare:
1. Dezvoltare personala, sociala si emotionala2. Dezvoltarea comunicarii si a limbajulului3. Dezvoltarea matematica4. Cunoasterea si intelegerea mediului inconjurator5. Dezvoltarea fizica6. Dezvoltarea creativa
Limbi straine predate: predare permanenta in limba engleza.
Cursuri optionale: Balet, Drama, ICT, Arta, Dansuri Moderne, Limba Germana, Limba Franceza, Curs de gatit, Inot la ALEXANDREEA SPA, Sah.
282 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul 23 15:05