David Mihai - Gradinita, Ilfov

David Mihai - Gradinita, Ilfov

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Cresa Gradinita After school Beforeschool
Descriere
Gradinita DAVID-MIHAI ofera copiilor intr-un mediu sigur, o experienta de inalta calitate, unica, in care jocul/joaca le va permite sa exploreze. Descoperind se vor bucura de toate experientele de invatare !
Detalii suplimentare
Credem in promovarea independentei si increderii pe care experienta o poate oferi fiecarui copil in dezvoltarea sa viitoare, pentru ca fiecare copil dispune de un potential personal urias, care asteapta sa fie descoperit, sustinut si dezvoltat!
Ne dorim ca la DAVID-MIHAI efortul pentru minte, acceptarea emotiilor si descoperirea acuitatii simturilor sa ajute in dezvoltarea copilului de azi, viitorului om de maine. Avantajele copiilor ,,David Mihai"AvantajePromovam stimularea creativitatii.
Valorificam potentialul nativ si promovam tratarea inidividuala a fiecarui copil.Incurajam unicitatea, eliminand rivalitatea si incurajand dezvoltarea prin propriile forte.Invatare prin experienta/experimente.
Participam impreuna la cele mai bune experiente de invatare! 
Facilitati
Proiectat si construit special pentru a oferi conditii de dezvoltare specifice fiecarei varste , spatiul gradinitei , dotarile si programul oferit confera copiilor posibilitati care ii vor permite sa isi dezvolte latura psiho-sociala, atat cu ceilalti copii, cat si cu adultii cu care intra in contact.
De la 1 an , Gradinita David- Mihai prin si sistemul special creiat pentru perioada anteprescolara, prescolara, scolara si Before school/After school ofera alternativa petrecerii timpului intr-un cadru special gandit si organizat nevoilor dezvoltarii fiecarui copil.
Curtea gradinitei dispune de jucarii menite sa dezvolte potentialul unic al fiecarui copil si promoveaza incurajarea descoperirii prin joc.
Terenul propriu de minifotbal situat in imediata vecinatate a gradinitei, ofera posibilitatea practicarii unor activitati cu caracter sportiv (minifotbal, handbal, etc.)
377 vizualizari Ilfov, Chiajna, 11 Jul 23 14:35