International Premium School of Bucharest

International Premium School of Bucharest

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Scoala
Descriere
International Premium School of Bucharest este creata de specialisti in invatamantul scolar si adaptata in permanenta nevoilor de cunoastere si dezvoltare ale fiecarui elev. Scoala nostra pune accent pe aspectele esentiale in dezvoltarea scolarilor precum: promovarea consecventa a triadei elev-scoala-familie, conturarea identitatii proprii prin valorificarea potentialului fizic si psihic, sprijinirea pentru a dobandi cunostinte, capacitati si atitudini necesare activitatii si vietii scolare, extinderea orizonturilor creative si interactiunea cu o multitudine de domenii educationale, culturale si artistice.
Detalii suplimentare
International Premium School of Bucharest pregateste si formeaza elevi pentru viata si viitor, in armonie cu ei si valorile lor, elevi care sa poata da sens propriei persoane si lumii inconjuratoare; promoveaza dragostea pentru invatare si bucuria autoafirmarii; ofera noi dimensiuni actului pedagogic prin implicare, determinare, respect si mentorat.
Suntem o scoala prietenoasa pentru copii, de incredere pentru parinti, o institutie scolara care ofera cadrelor didactice permanenta dezvoltare profesionala. O scoala ce promoveaza valorile democratiei si foloseste componenta informationala in structura unui demers educativ centrat pe copil, in vederea integrarii sale sociale, in context european.
731 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Jul, 14:25