230 €

Regie, Garsoniera, zona linistita

  • Suprafata 34 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat partial
Bucuresti, 21 oct, 17:18

Descriere anunt

Regie, Garsoniera, zona linistita

Va propunem spre inchiiere o garsoniera in zona Regie, cu design deosebit, aflat intr-o locatie linistita,cu caldura inclusa in pret.

Intratrea in incinta se realizeaza la comun.

Garsoniera este situata la mansarda,finisata dupa standarde inalte de calitate, vine completa mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camerea cu canapea extensibla, baie - cabina de dus si o bucatarie mobilata si utilata.Garsoniera este semidecomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 38 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare atribuit/ pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Spatiu,confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere,pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Termopan
Optiuni exterior
Lift