Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
300 €
Bucuresti 10 Iun. '24 (13:11)
...
370 €
Bucuresti ieri; 12:33
...
390 €
Bucuresti 07 Iun. '24 (12:34)
...
450 €
Bucuresti 11 Iun. '24 (17:09)

Anunt inactiv

Piata Universitatii Garsoniera "VALENTA", vedere "SPLENDIDA"

396 €

Piata Universitatii Garsoniera "VALENTA", vedere "SPLENDIDA"

396 €
Caracteristici
Suprafata 30 mp Semidecomandat M 6 min.
Descriere
Daca lucrati in zona centrala sau in zona de nord a capitalei, in cladirile de birouri dezvoltate acolo, aveti un business in zona CENTRALA sau pur si simplu sunteti iubitori ai zonei, avem noi ceea ce va trebuie.

Garsoniera "VALENTA" se afla in Piata Universitatii, aproape de tot ceea ce va doriti, asa incat vreau sa va intreb: cum ar fi sa coborati din bloc si sa savurati un croissant, o cafea, un fresh de portocale sau un ceai, ? Cum ar fi sa aveti metroul la 1 minut de mers pe jos si mijloacele de transport in comun chiar langa casa? Cum ar fi sa aveti diverse restaurante, cafenele, baruri si bistro-uri chiar langa casa? Cum ar fi sa aveti toate institutiile de interes general la cateva minute de mers pe jos? Cum ar fi sa mergeti la spectacole, concerte, evenimente, teatre, galerii de arta etc. cand vreti? Cum ar fi sa puteti petrece in Centrul Vechi pana dimineata, fara sa va ganditi la taxi si sa ajungeti in cateva minute acasa? Cum ar fi sa aveti la 15 minute de casa superbul parc Cismigiu, unde sa va recreati in zilele toride de vara si numai ? Cum ar fi sa va parcati in siguranta masina, in parcarea subterana de la Universitate?

La etajul 5 patrundem in linistea si intimitatea acestei garsoniere, facand abstractie de agitatia specifica zonei, datorata si geamurilor duble care inchid foarte bine. Aceasta are o vedere "SPLENDIDA" catre Piata Universitatii, este LUMINOASA, a fost renovata in conditii de foarte buna calitate, este "cocheta", are PAT MARE DUBLU CU SALTEA CE ARE SPUMA DE MEMORIE, foarte confortabil, un dulap, o comoda pentru haine si o zona care se poate folosi ca birou, iar la capitolul utilitati si electrocasnice, beneficiaza de TV, frigider, cuptor cu microunde, aer conditionat, boiler, aspirator.

Pentru amatorii unui spatiu de relaxare, garsoniera are iesire catre un balcon tip frantuzesc, unde sa iesiti dimineata sa vedeti lumina zilei sau sa savurati in liniste cafeaua de dimineata.

Pentru cei care isi doresc cu adevarat sa locuiasca in CENTRU, garsoniera "VALENTA" va poate oferi exact ce aveti nevoie. Va invit sa o vizionati.
47 vizualizari Bucuresti 11 Apr. '24 (15:15)
Statii metrou
Palatul Șuțu 6 min
Metrou Piața Unirii 11 min
Izvor 16 min
Evolutia preturilor imobiliare in Universitate-Kogalniceanu
se incarca..
Anunt inactiv