Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
350 €
Bucuresti ieri; 08:51
...
370 €
Bucuresti azi; 21:55
...
1.200 RON
Bucuresti azi; 13:07

Anunt inactiv

Piata Alba Iulia, Unirii, bdul Burebista, Decebal

370 €

Piata Alba Iulia, Unirii, bdul Burebista, Decebal

370 €
Caracteristici
Suprafata 43 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Descriere
se inchiriaza o garsoniera deosebita, cocheta si primitoare, renovata si complet mobilata, termo si fonoizolata, intr-un bloc din 1996 in piata Alba Iulia.
Detalii suplimentare
Retrasa de la strada, orientare Estica, etaj4/4, luminoasa, calduroasa, spatioasa, decomandata, cu 2 spatii de depozitare, renovata cu finisaje de calitate superioara, cu parculet in fata blocului, cu posibilitati multiple de parcare in fata scarii, complet mobilata si utilata cu electrocasnice top line, geamuri tripan Salamander, cu doar 4 apartamente pe palier, in bloc civilizat.Situata la doar 2 minute de mers pe jos de pta Alba Iulia, la 5 minute de bdul Decebal, de restaurante si banci, si foarte aporape de pta Unirii si de mall Vitan (se poate face o plimbare placuta pe jos pana la ambele), aproape de metrou, avand un magazin Billa la 3 minute de scara blocului. Se cauta chirias civilizat, serios, nefumator, fara aminale de companie. Se ofera seriozitate, liniste, confort superior, locatie foarte buna, retrasa de la strada si totusi foarte aproape de punctele de interes (metrou, transport in comun, restaurante, mall, shopping centers, piata).
236 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 19 Apr; 14:45
Evolutia preturilor imobiliare in Alba Iulia-Decebal-Muncii
se incarca..
Anunt inactiv