200 €

Militari, Chiajna, Tineretului 35 bis

Chiajna, 19 feb, 14:24

Descriere anunt

Militari, Chiajna, Tineretului 35 bis

garsoniera (prima chirie) Militari, Chiajna, Tineretului 35bis, decomandata, mobilata, utilata, curata, libera, loc de parcare propriu,

Detalii suplimentare

GARSONIERA (PRIMA CHIRIE) MILITARI CHIAJNA TINERETULUI 35BIS, DECOMANDATA, MOBILATA, UTILATA, CURATA, LIBERA, LOC DE PARCARE PROPRIU, 200€, 0730 014 595

Va oferim pentru inchiriere (prima chirie) o garsoniera, total decomandata, foarte spatioasa, cu o suprafata utila totala de 31mp, mobilata complet, cu bucataria mobilata si utilata, in MILITARI CHIAJNA TINERETULUI 35BIS. Garsoniera este situata la etajul 2 din 4 etaje, intr-un bloc P+4E, construit in anul 2019, fiind folosite materiale de foarte buna calitate si utilizand tehnologii de constructie moderne, europene. Blocul este echipat cu lift silentios marca Schindler si interfon. Garsoniera are centrala termica proprie si calorifere.

Livingul este foarte spatios, complet mobilat, iar toate ferestrele sunt prevazute cu jaluzele orizontale. Canapeaua este extensibila. In sufragerie se afla si un TV led cu telecomanda.

Bucataria este utilata cu frigider, aragaz, cuptor pe gaze, hota, cuptor cu microunde, cafetiera si sandwich maker cu toastare. Garsoniera este echipata aditional cu aspirator si fier de calcat.

Baia este dotata cu dus si masina de spalat rufe.

Garsoniera este foarte curata si libera imediat, si dispune de un loc de parcare propriu.

In imediata vecinatate se afla supermarket-uri, restaurante, magazine diverse, pizzerie, salon de infrumusetare, farmacie, cofetarie etc.

Cea mai apropiata statie de RATB cu liniile 138, 178 si 278, se afla la doar 150m distanta.

Ansamblul MILITARI TINERETULUI 35BIS este localizat in Chiajna, Ilfov, la mai putin de 750m de complexul comercial Militari Shopping Center si 1.500m de Metro Militari. Accesul se poate face din sectorul 6, Bd. Iuliu Maniu sau din Comuna Chiajna. De la ansamblul MILITARI TINERETULUI 35BIS aveti acces facil catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti si Centura Bucurestiului, iar in imediata apropiere exista diferite centre comerciale (Auchan, Brico-Depot, Metro, Mega Image, LIDL), Mc Donald’s, Kfc, piscine, gradinita, scoala, cabinete medicale si veterinare, farmacii, restaurante, club sportiv, benzinarii, statii R.A.T.B. (138, 178, 278) si Maxi-Taxi.

POZELE SUNT REALE!!!

Conditii de inchiriere: 1 luna avans + 1 luna garantie.

Comision: 50% din valoarea primei chirii.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie, 0730 014595.

Aceasta oferta apartine exclusiv Agentiei Imobiliare EUROCASA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic