400 €

Garsoniera minunata - Parcul Tineretului - Eroii Revolutiei

  • Suprafata 40 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Neutilat
  • Constantin Brâncoveanu (M2) ...11 min.
Bucuresti, 13 sep, 20:54

Descriere anunt

Garsoniera minunata - Parcul Tineretului - Eroii Revolutiei

ca sa va fie simplu sa va decideti, mai jos aveti 7 motive pentru care aceasta casa poate deveni acasa pentru dumneavoastra :

1.     Se ajunge lesne in centrul Bucurestiului in numai 10 minute de mers cu masina...Hai sa spunem 15 minute in caz de trafic intens. 

2.     La  10 minute de plimbare in pas lejer (pentru a avea ragaz sa admirati casele cochete din cartier cu gradinile lor minutios ingrijite) se poate ajunge in doua dintre cele mai frumoase, sigure si curate  parcuri din Bucuresti: Parcul Tineretului (ideal pentru alergatori iubitori de animale si natura) si Oraselul Copiilor (ideal pentru distractii in aer liber si intalniri cu prietenii la o bere, o pizza sau o vata de zahar).

3.     In fiecare dimineata, din primavara pana tarziu in toamna, puteti lua micul dejun pe terasa (propria terasa) strajuita de un gard inalt de ulmi. Iar in noptile calde de vara ca puteti relaxa aici cu un pahar de limoada ascultand greierii. 

4.     Desi vorbim de o garsoniera, exista spatiu suficient pentru a va invita prietenii la un ceai, pentru a pregati o cina romantica sau pentru a va face ora de sport. 

5.     Fiecare detaliu din decorul acestei garsoniere a fost ales cu atentie si lucrat cu migala incepand cu piatra de pe pereti sau pictura de deasupra patului pana la mobilierul din lemn exotic sau poarta de la intrare (o adevarata capodopera, e o usa de templu indian) folosind numai materiale naturale. 

6.     Cladirea este rezistenta (a fost proiectata sa reziste la un cutremur de gradul 9 pe scara Richter), sigura (poarta se incuie in permanenta) , perfect izolata termic (beneficiul e de la sine inteles) si cu toate dotarile necesare confortului dumneavoastra (centrala proprie masina de spalat uscator de rufe Tv internet etc)

7.     Veti gasi aici tihna - acel amestec de liniste armonie si siguranta acea caldura imbietoare in care timpul iti da ragaz sa traiesti acea placere molesitoare care te face sa mai zabovesti nitel acel ceva bun si drag pe care il simtim numai acasa.

Aceste fiind spuse ( sau scrise 😊) , va astept la vizionare !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Constantin Brâncoveanu (M2) 11 min.
Eroii Revoluției (M2) 14 min.